Kom med til pressekonference!

Kom med til pressekonference!

Vi holder mandag pressekonference med efterfølgende reception!

Danmarks ældste indkøbscenter får nyt brand, logo og visuelt design i anledning af Centerforeningens 50 års jubilæum

Vi inviterer derfor til pressekonference mandag den 22. maj kl. 15.30-16.30, hvor vi afslører både brandet, designeren, m.m.  

Danmarks ældste indkøbscenter fejrer at vores Centerforening fylder 50 år – måske også Danmarks ældste Centerforening. Men selv om Centret og foreningen er de ældste, lever begge i bedste velgående i dag.

I en tid, hvor detailhandlen har hårde vilkår mange steder, er Espergærde Centret stadig et meget dynamisk og aktivt Center, hvor der lige nu kun er 2 ledige attraktive lejemål, som der er rift om.

Hvor splid kan præge andre centerforeninger, så er der her stort et stort og solidt sammenhold, hvor der selvfølgelig er plads til uenighed, hvorefter der arbejdes sammen om at nå resultater.

Et godt eksempel på dette er den nyligt overståede Generalforsamling, hvor alle bestyrelsens og medlemmernes ønsker om vedtægtsændringer blev vedtaget. Åbningstiderne skabte lidt debat, hvor alle kom til orde, hvorefter de blev vedtaget uden yderligere. Efter Generalforsamlingen blev der længe hygget over kaffe, lagkage og tiramisu.

Nyt brand, logo og visuelt design i verdensklasse

”Vi er utroligt glade for at kunne præsentere vores nye brand, logo og visuelle design, da vi længe har drømt om at få udskiftet vores gamle logo. Det var meget vigtigt for os at det nye logo stadig havde rod i det gamle, samtidig med at det skulle udstråle høj kvalitet og fremstå nutidigt og tidløst.

Vi fik derfor en af Danmarks og verdens dygtigste designere til at udforme vores nye brand. Vi er så glade for resultatet”, siger Lars Jensen, formand for bestyrelsen i Centerforeningen, der glæder sig til at kunne afsløre såvel brandet, som designeren bag på mandag. 

Mød designeren bag det nye brand, logo og visuelle design, der er en af Danmarks og verdens bedste, har vundet utallige nationale og internationale konkurrencer og står bag legendariske brands verden over.

 Mød også skaberen af det nuværende logo, der blev introduceret for 30 år siden – i en konkurrence mellem to kolleger og grafikere – og er dermed det logo, der indtil videre har holdt i længst tid!

Mød den nye bestyrelse, der består af en række dynamiske kvinder og mænd, der brænder for Espergærde Centrets fortsatte vækst og udvikling.

Mød den nye Centerchef, der er en sand guldgrube af innovative idéer og initiativer, hvis entusiasme og foretagsomhed holder alle i Centret til ilden.

Mød den første Centerformand, der senere blev Borgmester – En af Danmarks nok mest kendte og populære borgmestre gennem tiden, Per Tærsbøl (K), var blandt de første erhvervsdrivende, der 24 år gammel sammen med sin kone startede butik i Espergærde Centret i efteråret 1964, nemlig ”Tærsbøl Isenkram”. Han var derfor blandt initiativtagerne, der allerede i 1967 etablerede Espergærde Centerfore- ning, som skulle varetage detailhandlens interesser over for kommunen, ejerne, mfl.

Det overrasker derfor nok ingen, at Per Tærsbøl blev valgt som formand for den første centerbestyrelse, trods det faktum at han var langt det yngste medlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.