Fokus på herrerne den 2.- 5. November

Fokus på herrerne den 2.- 5. November

Så er der fokus på herrerne i Espergærde Centret!

Kom og få inspiration til gaven til din mand, din bror eller din far. Eller hvis du som mand bare ønsker at forkæle dig selv, så er Espergærde Centret det rette sted for dig at kigge forbi især i disse dage.

TORSDAG 2/11 – MODESHOW PÅ BIBLIOTEKET – Udsættes pga. sygdom!

Vi havde arrangeret et flot modeshow, der skulle løbe af stablen 2-11, men er desværre blevet så ramt af sygdom, at vi bliver nødt til at udsætte det.

Vi vender tilbage med nyt, så snart det er muligt.

FESTLIG FREDAG

Kl. 15:00 – 18:00

Vi har som altid ‘Festlig Fredag’, hvor du kan få lækre smagsprøver i Meny, Irma, mfl.

Find desuden masser af inspiration til herrerne i butikkerne.

LAV DIN EGEN LAGKAGE

Espergærde Centret fylder 53 år og det fejrer vi med en fødselsdagsfest lørdag d. 4. november på Nørre Torv kl. 11-13, hvor du kan lave din egen superlækre lagkage.

Vi får bunde, m.m. fra Meny Bageren, og så stiller vi borde op, så I starter med tallerken og lækre lagkagebunde i den ene ende og ender op med en lækker lagkage efter egen smag i den anden ende.

Kom forbi og vær med til at fejre Espergærde Centrets fødselsdag!

Vores hyggelige tog Futte kører fødselsdagsture både lørdag og søndag kl. 10-13 og vi har Kom & Leg for børnene, hvor de kan lege købmand og restaurant sammen med forældre eller bedsteforældre eller deres venner.

SØNDAGSÅBENT OG TILFLYTTERTRÆF

Butikkerne bugner af fødselsdagstilbud – vi har søndagsåbent i mange af butikkerne og der er leg for børn, Futte fødselsdagsture, tombola til Movember, oma.

kl. 13-15 har vi også TilflytterTræf, hvor nye i Espergærde kan møde andre nye som gamle i byen og få svar på nogle af alle spørgsmålene om, hvor man gør hvad!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.