BarselsThe og -Kaffe torsdag 9/11

BarselsThe og -Kaffe torsdag 9/11

BarselsThe og -Kaffe på Café Kaffeblomst

 

Torsdag kl. 10-13.

Da vi har rigtig mange barslende familier i Espergærde, vil vi gerne invitere til BarselsThe og -Kaffe for hjemmegående forældre. Det er en mulighed for at møde andre, der også skal til at barsle eller allerede har fået vidunderbarnet eller –børnene.

Det er skønt, når man kan mødes med ligesindede og udveksle idéer og erfaringer. Vi har bObbles-legetøj sponseret af Arnold Busck klar til de små poder, så de har lidt at lege med, mens de voksne hyggesnakker. Vi har desuden en lille bObbles-gave til børnene første gang, I deltager.

Tag endelig barnevognen eller klapvognen med – vi har masser af plads til at du kan parkere ved caféen, så vi håber du/I har lyst til at kigge forbi på torsdag. o

Leave a Reply

Your email address will not be published.