Ugens Butik: Jytte Sobczyk

Ugens Butik: Jytte Sobczyk

I denne uge sætter vi fokus på Butik Jytte Sobczyk!

Se videoen, annoncen, omtale af alle brands, m.m. Vi glæder os til at se dig i butikken!

HISTORIEN BAG

Jytte Sobczyk startede sin forretning for 17 år siden:

“Jeg elsker mode, lækkert tøj, flotte sko/støvler og smarte accessories. Det er derfor jeg har haft min egen butik her i Centret i mere end 17 år.

Jeg elsker at være kreativ og løbende skabe nye udstillinger og vinduer, så der altid sker noget nyt for vores kunder, når de besøger butikken.

Det er også derfor, at jeg har fravalgt at have en webshop. Det er den tætte dialog med kunderne og leverandørerne, der tænder mig.

Jeg elsker at have fingeren på pulsen og jeg har ofte nogle stamkunder i tankerne, når jeg indkøber nyt tøj til de forskellige sæsoner.”

I øjeblikket har Jytte Sobczyk hver dag et bud på et godt køb, så kig ind forbi og oplev selv det store udvalg – også oplagt til gaver!

 

 

BRANDS

Avoca er Irlands ældste mølle, hvor man fra 1723 vævede uld, som man senere farvede med naturlige farver fra grøntsager, m.m., hvilket efterhånden blev deres vartegn. Donald & Hillery Pratt købte møllen i 1974 og har med årene udviklet en fantastisk forretning.

De har foruden tøj udviklet deres egne produkter indenfor keramik, parfume, sæbe, ligesom de har vundet priser indenfor madlavning, madvarer, kogebøger, m.m.

BITTE KAI RAND er kendetegnet ved lækre materialer, godt håndværk og en fantastisk pasform.

BITTE KAI RAND er det ultimative brand for kvinder, der elsker luksus i et stilrent, enkelt og tidløst design tilpasset tidens trends, som samtidig kan rumme både det klassiske look og det mere moderne med forskellige udtryk og detaljer. Alt kan naturligvis styles til både hverdag og lidt festligere lejligheder.

C ∙ RO er et velkendt mærke, der har været succesrig i modeverdenen i mere end 20 år.

C ∙ RO er kendetegnet ved bukser af meget høj kvalitet med en bemærkelsesværdig god pasform, der passer rigtig godt til de fleste kvinder. Mange har endda brug for en størrelse mindre, end de normalt bruger.

Dimensione Danza er feminint, italiensk aktivitetstøj til piger i alle aldre i en stil, der afspejler New Yorks gadeliv og Broadways musicals. Feminint, frisk og fornyende fritidstøj, der passer perfekt til kvinder og piger, der elsker at være smarte, også når de ”bare” skal slappe af eller er på vej til dans eller fitness.

Dimensione Danza blev grundlagt i 1982 af Nadia Necchi, der var klassisk danser, og Enrico Baroni, hendes mand, der er stylist. De fik inspiration til brandet efter en tur til USA, hvor de blev fascineret af storbylivet og udviklede derfor en europæisk variant, da de kom retur til Italien.

Stephen Marks etablerede i 1972 French Connection for at skabe veldesignet modetøj, der appellerede til et bredt marked, med et finurligt spin på design.

Porteføljen omfatter nu spændende nye områder, herunder herre- og kvinders toiletartikler, solbriller og optik, ure og sko med unikt og innovativt design, der balancere nye og spændende idéer med det grundlæggende løfte om kvalitet og overkommelige priser.

MODE MED MENING – FRA KVINDE TIL KVINDE

Når du køber trøjerne i 100% baby alpaca uld, hjælper du samtidig kvinder i et af verdens fattigste lande, Peru, til at få et meningsfyldt arbejde i det lille familieejede strikkeri, som fremstiller de lette, lækre bluser. Alpacaerne har et godt liv i Peru som fritgående dyr, der blot fanges ind og klippes 1-2 gange om året.

Gennem salget støtter Gorridsen Design Concept produktion i et land med urgamle håndværksmæssige traditioner, som har rødder langt tilbage til de dygtige inkaer. Siden projektets start i efteråret 2014, er antallet af kvinder i arbejde på den lille fabrik i Peru steget fra 2 personer januar 2015 til 12 i januar 2017, heraf 2 mænd.

Nice Things blev skabt af Paloma Santaolalla og Miguel Lanna i 1995, efter at have solgt brandet Globe. Paloma havde en meget fransk stil, og kunne finde underværker på Vintage markederne i Paris. Nice Things er siden vokset år efter år og har et meget personligt syn på mode: Tøj til kvinder i alle aldre, der ved, hvordan man sætter pris på detaljerne og bliver forført af mønstre og farver.

Kort sagt, tøj med sjæl, der bevæger sig væk fra de fremherskende tendenser for at følge en fast vej, der afspejler den sarte og feminine stil.

Part Two blev etableret i København i 1986, og har gennem årene fastholdt en designfilosofi og ambition om altid at levere moderne og tidløse kollektioner af højeste kvalitet.

En ægte Part Two style genkendes ved et enkelt, smukt og feminint design, som taler til den moderne kvinde, der ønsker en god pasform og for hvem kvaliteten og det gode håndværk er vigtigt.

Prepair tøj – casual tøj med feminin kant – blev stiftet i 2013 af Lotte Moslund. Visionen er at skabe feminint tøj, de selv vil have på.

Kollektionerne er omhyggeligt udvalgt med vægt på forholdet mellem kvalitet og attraktive priser, som altid afspejler sig i de sidste nye modetrends.

Privatsachen har fokus på mode, kulturelle værdier og det bæredygtige ansvar og har i 30 år anvendt naturlige materialer og bæredygtige produktionsmetoder.

Hver eneste kjole fra Privatsachen er unik, da den er håndfarvet. Kjolen er derfor et stykke kunst i sig selv, hvor silken er det hvide lærred og kunstneren er hænderne bag. Silkekjolerne kan bruges hele året, fordi de kan styles med cardigans, tørklæder eller lign. og kan også snildt anvendes over et par bukser. Alle kjoler har et farveudtryk bestående af: grå/blå, lys sand og sort/brun.

Quimo Nordic er et velkendt og respekteret strik brand i Skandinavien og bag står tredje generation fra Hagelskjær-familien, der for 75 år siden startede mærket Quino, nemlig Anne og Per Hagelskjær.

Med strik fra Quimo, er du altid velklædt i kvalitetsstrik med elegant udtryk.

Rosemunde blev grundlagt i 2004 og kernen i virksomhedens DNA har været kvalitetsbegreber som silketoppe og blonder.

Udover de tidsløse klassikere, sætter Rosemunde også en ære i at udvikle nye versioner og kombinationer af de klassiske designs på den internationale modescene med luksuriøse silkekjoler, feminine skjorter og bluser med unikke detaljer.

Funktionalitet og kvalitet er to vigtige elementer i hvert eneste stykke tøj, der bærer navnet Rosemunde og der er fokus på at designe tøj, der giver kvinder verden over a luxury feeling – every day.

Jytte & Ewa pakker nye varer ud!

SKO, STØVLER, HJEMMESKO

Bella Moda

L’Ecologica

Khrio

 

STRØMPER

Sneaky Fox

Wolford

Tasker & BÆLTER

Aunts & Uncles

Depeche

Moretti

Rosemunde

SMYKKER

Sence Copenhagen

Pure Nat

BUTIK JYTTE SOBCZYK
Nørre Torv 9
3060 Espergærde

TELEFON        28 68 66 53

FACEBOOK    Butik-Jytte-Sobczyk

MAIL               jytte_sobczyk@stofanet.dk

Butik
Mandag09.30 – 18.00
Tirsdag09.30 – 18.00
Onsdag09.30 – 18.00
Torsdag09.30 – 18.00
Fredag09.30 – 18.00
Lørdag 09.30 – 15.00

Tidligere Ugens Butik: