Julekoncert med Reg & Andreas 16/12

Lørdag den 16.  december kl. 13.00 – 15.00 på Espergærde Bibliotek

Der er lagt op til en stor oplevelse, når Reg & Andreas gæster Espergærde Bibliotek for at spille julekoncert i samarbejde med Espergærde Centret – lørdag den 16. december kl. 13.

Man kan nærmest dufte hyggen brede sig, når de synger “Chestnuts roasting on an open fire”, “Let It Snow” og “Jingle Bells”. Og med store juleballader som “Mary Did You Know” og “O Holy Night” vil julens stærke tema træde tydeligt frem. Den populære duo har også nyere sange på repertoiret, for eksempel sangen “Almost There” og deres helt eget nyskrevne julehit “A Son Is Given”.

Koncerten sker i forbindelse med udgivelsen af deres første jule-CD sammen, som er blevet indspillet i både Riga, Nashville og København. Det er et enormt projekt med fuldt band, strygere, fløjte, kor og gæstesolister. Koncerterne byder dog på mere “unplugged” versioner af de flotte sange, med Andreas ved klaveret og både ham selv og Reg som sangere. Desuden medvirker Reg’s datter Isabella på nogle af sangene.

Den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har nu i 3 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet.

Entré til koncerten er 100 kr. Billetter købes gennem biblioteket på billetnet.dk i forvejen eller i døren.