Engageret slagtersvend søges til MENY

Engageret slagtersvend søges til MENY

MENY Espergærde søger en dedikeret slagtersvend

I MENY Espergærde ønsker vi at være lokalområdets førende og foretrukne fødevaremarked, og til det har vi brug for en kompetent og engageret slagtersvend til vores ferskvareafdeling.

Vi har store ambitioner om at udvikle os løbende for at tilbyde vores kunder en altid inspirerende indkøbsoplevelse. Senest har vi bygget Sjællands måske største betjente boks, på hele 5 meter, der ugen igennem frister vores kunder og giver os mulighed for at præsentere vores håndværk og kærlighed til gode spiseoplevelser på bedste vis.

Du skal sammen med vores ferskvarechef og dine øvrige kolleger udvikle vores ferskvareområde gennem det gode håndværk i både slagteren og de øvrige afdelinger. Du skal kunne bidrage med en nytænkende tilgang til slagterfaget og have fokus på kvalitet, service og salg.

Vi lægger vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed – og vi forventer, at vores medarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå forrest.

Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Du er udlært slagter og kommer fra en lignende stilling – meget gerne med solid erfaring inden for hjemmelavede produkter og betjente afdelinger. Som person er du pligtopfyldende, ansvarsbevidst, initiativrig, trives godt i et travlt miljø og brænder for gode råvarer og god mad.

Vi forventer desuden, at du kan genkende dig selv i nedenstående:

  • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne.
  • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem god vejledning og skabe gode og inspirerende købsoplevelser.
  • Du kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag.

Vi tilbyder dig en varieret hverdag, hvor venlige kunder og hjælpsomme kollegaer er med til at sætte rammerne.

Vi går efter de stærkeste kandidater 

I MENY Espergærde skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe dramatisk vækst. Du bliver en del af en stærk vinderkultur med stor fokus på trivsel og høj arbejdsmoral. Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Synes du ovenstående lyder spændende så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet.

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Espergærde
Del opslaget:

0

Dagrofa koncernen omsætter for ca. 18,6 milliarder om året og beskæftiger ca. 14.500 ansatte.

Koncernen har tre forretningsområder; detail, grossist og foodservice. Indenfor detail er der profilhusene MENY, SPAR, Min Købmand og Let-køb. Dagrofa Logistik er vores grossistforretning og er Danmarks største. Foodservice Danmark sælger fødevarer til kantiner, kiosker, cafeer og hoteller og er førende på markedet.