Zumba Lørdag den 12. maj kl. 10-12

Zumba Lørdag den 12. maj kl. 10-12

Optakt til Special Olympics

Kom og oplev Zumba

LØRDAG DEN 12. MAJ KL. 10-12 på Øster Torv i ESPERGÆRDE CENTRET

Du får også mulighed for at møde et par af atleterne til Special Olympics – der kommer et par enkelte fodboldspillere, samt atleter fra badminton og håndbold, som du kan møde og få en god snak med og evt. en autograf!

 

LIDT OM SPECIAL OLYMPICS IDRÆTSFESTIVAL:

Under sloganet ”Sport med et smil” arrangerer Parasport Danmark i samarbejde med Helsingør Kommune Special Olympics Idrætsfestival 2018. Festivalen er et idrætsstævne for personer med udviklingshandicap og afholdes d. 25.-27. maj 2018 med stævnecentrum i Helsingør Hallerne.

Der er 12 Special Olympic discipliner: Badminton, Fodbold, Håndbold, Svømning, Ridning, Bowling, Golf, Gymnastik, Atletik, Floorball, Boccia og Hockey. Helsingørs 68 atleter stiller op i 11 ud af 12 discipliner.

I 2018 forventes det at omkring 1.200 deltagere og hjælpere medio maj vil tage turen til Helsingør og opleve ”Sport med et smil”. Vi forventer derudover 300 frivillige og officials til stævnet

Lørdag og søndag afvikles alle idrætterne på Helsingør kommunes idrætsanlæg – Helsingør hallen, Svømmehallen, Atletikstadion, SIF, Helsingør Golf, Espergærdehallen, Stenbjerggråd i Espergærde. Bowling afvikles dog i Hillerød.

Deltagerne i Special Olympics håber at se rigtig mange af jer til åbningen på Kulturpladsen fredag den 25. maj kl. 19.30 – kom i god tid, så kan også du medvirke til at få stemningen i top.

 

Du kan læse mere om Special Olympics her:

http://www.specialolympics.dk/frontpage/default.asp?action=showarticle&articleID=8709&id=1743