Kom & Leg på fredag, lørdag & søndag

Kom & Leg på fredag, lørdag & søndag


Vi kunne ikke stå for bamse, kylling og ælling, samt en farvestrålende hest, så der er igen nogle små overraskelser til børnene, når vi som altid sætter legetøj, køkken, café og kiosk op i weekenden på Nørre Torv.

Så kan børnene tilberede, servere og købe ind til den helt store bagedyst! Vi håber, at børnene bliver lige så glade for vores nye bamser, som vi selv er!

Det er jo helt oplagt at børnene kan lege Købmand og Restaurant her hos os i Espergærde Centret, så vi har købt en masse legetøj, som vi stiller frem til børnene hver lørdag samt første søndag hver måned kl. 10.00 – 16.00. Ved særlige lejligheder – som Futtes fødselsdag – sætter vi også frem om fredagen, så vuggestuer og børnehaver også kan have glæde af det.

Vi sætter legekøkken og købmandsbutik frem samt små caféborde, så børnene kan købe ind og lave “mad” til sig selv eller hinanden.

Det er en hyggelig aktivitet, hvor de voksne også kan være med, hvis de har lyst. Børnene laver meget gerne mad – også til de voksne.

Så er der gjort klar til hyggelig leg - lige til at gå i gang med!