Centrum Dyreklinik fylder 1 år

Centrum Dyreklinik Espergærde 29.08.2017
© clausboesen.dk

TÆNK – at det allerede er et år siden, at Centrum Dyreklinik med dyrlægerne Amalie Sejr Dinsen og Christa Hede åbnede deres nye dyreklinik på Vester Torv i Espergærde Centret.

Amalie og Christa fortæller, at de er lykkelige for, at de helt fra start har fået en så varm velkomst i Centret såvel som i lokalområdet. Det sætter de stor pris på, da det giver en masse god energi, når man starter op et nyt sted.
Centerforeningens formand, Martin Perlt, og Centerchef Vibeke Nørly er også begejstrede for klinikken, som medvirker til diversitet i Centret. ”Alle vores butikker har taget godt imod klinikken.
Ydermere er det altid en fornøjelse at have at gøre med mennesker med en så stor passion og høj faglighed, som de begge besidder. De har fra indflytningen indrettet klinikken fra bunden med installationer af høj standard, f.eks. et teknisk avanceret røntgen-rum”, fortæller Centerchef Vibeke Nørly, og fortsætter:
”Ligeledes er det dejligt at se, hvordan de altid medvirker aktivt i Centrets aktiviteter og arrangementer, eksempelvis ved at de deltager i feriebillet-arrangementerne for børn.
Centrum Dyreklinikken markerer deres 1-års fødselsdag lørdag den 29. september i hele åbningstiden. Der tilbydes gratis kaffe og cup cakes, ligesom der vil være en goodiebag til alle. Derudover giver Amalie og Christa på dagen 30% rabat på foder og godbidder. Der er også arrangeret en konkurrence med fine præmier. Kort sagt kan vi se frem til en rigtig hyggelig dag med forskellige aktiviteter.
Alle er velkomne og de to dyrlæger håber, at alle centrets kunder får lyst til at slå vejen forbi og hilse på – hvad enten de allerede er kunder i klinikken – eller bare dejligt nysgerrige og kaffetørstige…! Så kig endelig ind.