Lyserød Lørdag 6. oktober kl. 9.30 – 15.00

Alt for mange rammes af brystkræft, og vi vil i Espergærde Centret gerne bakke op om Kræftens
Bekæmpelses kampagne ‘STØT BRYSTERNE‘ og afholder derfor Lyserød Lørdag den 6. oktober 2018.

GIV OS DIN BH
Du har sikkert en eller flere BH’er liggende hjemme i skabet, som du ikke bruger mere. Nu kan du få ryddet ud i dem og samtidig støtte et rigtig godt formål.

Du kan derfor aflevere din BH i butikken By Bering og dermed støtte brysterne. For hver indleveret BH støtter Espergærde Centret ‘STØT BRYSTERNE‘ med 5 kr. Alle indleverede BH’er bliver efterfølgende doneret til Røde Kors.

VIND EN PERSONLIG STYLING
Udfylder du vores konkurrencekupon, deltager du i konkurrencen om at vinde gavekort til Espergærde Centret eller hovedpræmien – en Personlig Styling til en værdi af 5.000 kr.

TILBUD
Butikkerne i Espergærde Centret støtter Kræftens Bekæmpelse, så du kan finde tilbud, hvor en del af overskuddet går til STØT BRYSTERNE og tilbud, hvor hele beløbet går til STØT BRYSTERNE. Køb f.eks. et par sandaler til en værdi af 198 kr. – nu kun kr. 10, som går ubeskåret til STØT BRYSTERNE

LYSERØD VANDRETUR
I samarbejde med EIF’s VENNER arrangerer vi en vandretur, som starter kl. 12. Vi samles på Øster Torv – gerne iklædt noget lyserødt, hvorefter turen går til Egebæksvang Skov og retur, hvor vi byder på lidt godt at spise og drikke. Ruten er 3-4 km. Billetpris: mindst 50 kr. på MobilePay 22 84 40 64 eller kontant.

TOMBOLA
Vores butikker har doneret en masse fine præmier til vores tombola, hvor overskuddet går til STØT BRYSTERNE.

KOM OG LEG
Vi har som sædvanlig arrangeret en masse hyggelig leg for børnene, hvor de dels kan lege i vores legehjørne eller de kan være med til at skabe vores nye togbane, som børnene kan lege med. Vores hyggelige tog kører for børnene i samme tidsrum, nemlig lørdag kl. 10-13.