Fagprøve i Matas & Kundeaften

Fagprøve i Matas & Kundeaften

Kom til Kundeaften og Louises fagprøve i Matas
Louise Munk afslutter snart sin uddannelse til Materialist i Matas Espergærde Centret

Louise Munks elevtid hos Matas i Espergærde Centret lakker mod enden og i den forbindelse afholder hun fagprøve i butikken fra den 22.-27. oktober, hvor der vil være fuld fokus på de miljøbevidste og naturbeskyttende hudplejeprodukter fra ORIGINS.

Produkter som er styrket af naturen og bekræftet af videnskaben.

Louise holder meget af disse produkter selv, da de blandt andet er lavet med økologiske ingredienser.

Hun oplyser, at der i løbet af ugen vil være forskellige spændende aktiviteter og konkurrencer i butikken, hvor der vil være mulighed for at vinde en flot gave med ORIGINS produkter.

Blandt andet vil der torsdag 25. oktober være en kundeaften fra kl. 18.30-20.00, hvor der vil være mulighed for at høre nærmere om produkterne, og der vil ligeledes være mulighed for at få lagt en ansigtsmaske for på den måde at prøve de lækre produkter.

Matas byder på snacks og en forfriskning, og der vil være spændende rabatter.

Arrangementet er gratis, men kræver dog tilmelding, som du kan foretage personligt i butikken, eller du kan ringe til butikken på tlf: 49 13 10 33.

Når ugen er omme, skal Louise skrive en rapport,
som hun skal op og forsvare til sin afsluttende eksamen, hvorefter hun kan kalde sig uddannet materialist.

”I Espergærde Centret sætter vi fagligheden meget højt og vi bakker derfor også fra Centerforeningens side op omkring butikkernes mange elever. Vi er alle sammen meget stolte, hver gang en ny dygtig elev afslutter deres fagprøve. Foruden elevernes egen indsats er de flotte fagprøver jo også udtryk for en rigtig god oplæring fra vores butikschefer og øvrige medarbejdere! Derfor er der mange gode grunde til at være stolte af vores dygtige elever!” fortæller Centerchef Vibeke Nørly.