Juletræstænding fredag den 30. november

Juletræstænding fredag den 30. november

 

 

 

Juletræstænding 

Fredag den 30. november kl. 16.30 

Julen nærmer sig og vi glæder os vildt meget til vores traditionsrige og smukke Juleoptog, hvor en masse nisser går foran og bagved Juletoget, som på hyggeligste vis bringer Julemanden og denne gang fungerende Borgmester Henrik Møller frem fra Vester Torv til det store Juletræ på Øster Torv.

Efter sang og dans om Juletræet serverer Espergærde Centret en gratis kop varm kakao eller gløgg til alle, ligesom Julemanden og hans nisser deler pebernødder ud.

Julen nærmer sig!

Og vi søger nisser!

Vi har stadigvæk nogle ledige pladser, til vores årlige JuleOptog til vores Juletræstænding fredag den 30. november kl. 16.30.

Så har du (eller dit/dine barn/børn) lyst til at være med som nissebørn til at gå foran/bagved Juletoget eller side inde i toget sammen med Julemanden og Borgmesteren, så sig endelig til snarest muligt!

Nissetilmelding til vores Centerchef Vibeke Nørly på 53 87 30 60 eller pr. mail vibeke@e-c.dk med navn, alder og tøjstr. Vi har både nissetøj og -huer klar samt en pose guf til dem som tak for hjælpen!

Juleindsamling

Vi vil rigtig gerne have fornyet noget af vores julepynt og vi får mange ønsker til julekoncerter med Brdr. Launbjerg, mfl.

Vi har derfor startet vores juleindsamling– send dit bidrag til vores MobilePay på 13520

Få et lod for hver 100 kr., som du indbetaler og deltag i konkurrencen om et gavekort til Espergærde Centret på 1.000 kr. 

Vil du/din virksomhed være hoved- eller medsponsorer for en koncert eller lign.? Indbetal til vores konto: 2313-0313299600 og skriv “sponsorat fra firmanavn”.

På forhånd tusind tak for alle bidragene! Vi glæder os til at være med til at skabe en fantastisk jul for jer alle!