Vi søger nissebørn til Jule Optoget!

Vi søger nissebørn til Jule Optoget!

Vi glæder os vildt meget til vores JuleOptog og Juletræstænding fredag den 30. november kl. 16.30 og det strømmer ind med nissebørn, der gerne vil være med i optoget – igen eller for første gang! ??

Vi har stadig nogle ledige pladser, så vil du (eller dit/dine barn/børn) være med som nissebørn til at gå foran/bagved Juletoget eller sidde inde i toget sammen med Julemanden og Borgmesteren, så sig endelig til snarest muligt! ?

Efter turen i toget danser nisserne sammen med Julemanden og Borgmesteren og alle de andre, der har lyst til at danse rundt om Juletræet og så er de med til at dele pebernødder og andet guf ud til alle de fremmødte. Vi har også varm kakao og gløgg klar, som vi voksne sørger for at skænke op af. 

Nissetilmelding til vores Centerchef Vibeke Nørly på 53 87 30 60 eller pr. mail vibeke@e-c.dk med navn, alder og tøjstr. Vi har nissetøj og nissehuer klar til alle vores nissebørn og så er der en pose guf til dem alle som tak for hjælpen, når de skal hjem igen! ?