54 års fødselsdag!

54 års fødselsdag!

Vi glæder os til at fejre vores fødselsdag sammen med dig! Det er altid så hyggeligt! ??

Denne gang fylder Danmarks første og dermed ældste center 54 år! ?? ?? ??

Igen i år kan du lave din egen lagkage, hvor vi sørger for det hele og så kan du sammensætte den præcis som du ønsker det! ??

Det foregår Lørdag den 17. november kl. 11-13 på Nørre Torv!

Vi glæder os til at se dig!

PS: Skulle du have lyst til at give os en fødselsdagsgave, hvor du samtidig støtter julen og kan vinde et gavekort på kr. 1.000? ?

Så indbetal kr. 50, 100, 200 eller mere til vores MobilePay – 13520 – og få et lod for hver 50 kr. i vores konkurrence om et gavekort til 1.000 kr.

Alle beløb går til vores indsamling til Julepynt i vores hyggelige gamle Center. Vi vil nemlig meget gerne investere i noget ekstra julepynt, ligesom vi håber på at kunne samle nok penge ind til at vi også kan få julekoncerter, f.eks. med Brdr. Launbjerg eller andre spændende og dygtige kunstnere.

 

FØDSELSDAGSEKSPRESSEN

Lørdag den 17. november

Kl. 10 – 13

 

Vores hyggelige tog MiniXpressen kører ture med børn og barnlige sjæle! Der bliver samtidigt serveret en kop kaffe eller kakao til de første 200 fødselsdagsgæster samme sted hvor der er holdeplads for toget!

 

Drømmer du om at være togfører?

Vi søger en togfører til at indgå i vores lille team. Du skal have kørekort (B) og synes det er hyggeligt at møde mange mennesker. Du indgår i en turnus ordning med teamet, der kører lørdage 10-13, 1. søndag i hver mdr., alle søndage i december, samt ved festlige lejligheder og ugen op til jul kl. 16-19.