15 års jubilæum i Blomster Hjørnet

15 års jubilæum i Blomster Hjørnet

Fredag den 1. marts – reception kl. 15-18

Tiden flyver i godt selskab og det kommer derfor nok bag på de fleste, at Tina Lorentzen allerede nu kan fejre 15 års jubilæum i Blomster Hjørnet, der headhuntede hende for 15 år siden.

Dengang ønskede indehaver Jan Mathiesen at udvide sin forretning Centerfrugt i Espergærde Centret med en blomsterafdeling og var derfor på udkig efter en superdygtig blomsterbinder, der kunne være med til at køre blomsterforretningen op.

Fra Centerfrugt til Blomster Hjørnet

Han spottede Tina, der på det tidspunkt allerede flere gange havde været med til at starte nye blomsterafdelinger op. Det har Jan aldrig fortrudt! ”Tina er fantastisk dygtig og på kun 7 år fik hun vendt butikken til udelukkende at være en blomsterforretning, hvorfor Centerfrugt blev til Blomster Hjørnet for 8 år siden”, fortæller Jan Mathiesen.

Souchef

Tina har som Souschef det daglige ansvar for medarbejderne og ellers er det Jan Mathiesen, der står for blomsterindkøbene, mens det er Tina, der står for indkøb af brugskunst, m.m. Hun elsker at følge med i de nyeste trends og søger altid at have et stort antal leverandører at vælge imellem, så hun altid får de bedste ting.

De sætter begge stor ære i at finde varer, der kan tilgodese kunder i alle prisklasser fra de billige til de mest eksklusive og at de altid leverer den bedst mulige kvalitet.

Fantastisk team

”Vi har fantastisk team af dygtige medarbejdere, der kan deres kram, så der er ingen, der laver øjne, når jeg stikker ordrer ud.

Tingene bliver bare gjort, for vi vil alle sammen gerne levere det bedst mulige til vores kunder. Vi kommer jo altid meget tæt på kunderne og følger dem i glæder som sorger”, fortæller Tina, der intet mindre end ELSKER sit job.

Til de store højtider er der jo for alvor meget at lave, men der er aldrig noget brok fra nogen. Vi knokler bare på og hygger os med det selv når vi har vildt travlt”, siger Tina med et smil, der tydeligt viser at hun er stolt af butikken og alle 18 medarbejdere. Som Souschef går hun jo også altid selv forrest og sætter standarden. Det har hun altid gjort.

”Jeg søger altid efter at det skal være så perfekt som muligt, så alle bliver tilfredse, og det forventer jeg selvfølgelig også af alle de øvrige ansatte. Vi skal slå på samme hammel, ellers skal de ikke være her”, siger hun bestemt.

Masser af humor

Det gode humør og den skarpe kant med glimtet i øjet lader sig ikke skjule og Tina indrømmer da også gerne, at hun indimellem kortvarigt slår gnister, men så er det overstået igen og det fantastisk gode samarbejde kan fortsætte. Det tyder den lave medarbejderomsætning jo også på, idet det primært er i gruppen af unge blomsterpiger, der løbende sker udskiftning efterhånden som deres studier kræver dem andre steder.

Tinas hjertebarn

Butikkens succes kan også tydeligt ses i det høje antal ekspeditioner, hvor butikken nærmest er eksploderet de sidste mange år.

Når man besøger butikken er man heller ikke i tvivl om, at det er Tinas hjertebarn og det fantastiske teamwork medarbejderne imellem smitter også af på kunderne. Man kan straks fornemme, at de har det supergodt sammen og at her ikke er nogen splid.

Hun lægger som Jan stor vægt på, at de alle har det godt sammen og at de supplerer hinanden.

I anledning af jubilæet inviterer Blomster Hjørnet til reception i butikken – fredag den 1. marts kl. 15-18, hvor der bliver serveret champagne.

Kig forbi og vær med til at give Tina en fantastisk jubilæumsdag!