Indkøbsordningen – Onsdag i ulige uger

Indkøbsordningen – Onsdag i ulige uger

Vi har i 2017 etableret en ny indkøbsforening, der ved hjælp af frivillige står for etablering og administration af kørsels- og indkøbsordningen for ældre og handicappede til Espergærde Centret. Se en video om ordningen her – og læs meget mere nedenfor:

Foreningens navn er Indkøbsforeningen E-C, og du kan blive medlem af foreningen ved at kontakte formand Vibeke Nørly på 53 87 30 61 eller via mail: info@inspimotion.dk.

Formålet med Indkøbsforeningen E-C er at drive en indkøbsordning for ældre og handicappede selvhjulpne personer i Helsingør Kommune.

Det er en gratis ordning for brugerne, og hjælperne får 50 kr. pr. gang som tak for hjælpen. Så har de ingen udgifter ved at deltage i den sociale hygge henover en kop the/kaffe med et stykke kage til.

Vil du gerne benytte dig af ordningen?

Ring tirsdag i ulige uger inden kl. 13.00 til 53 87 30 61.

Så bliver du onsdag mellem 9.30-10.40 afhentet på din adresse og kørt til Espergærde Centret. Her venter en frivillig hjælper på dig, som derefter vil hjælpe dig med dine indkøb o.l.

Der er som regel også god tid til at I kan få jer en kop the/kaffe og et stykke kage, inden turen igen går hjem kl. 13.00, eller du kan benytte chancen til at få dig et godt måltid mad, hvis du ikke har så meget appetit hjemme. Det er som regel hyggeligere at spise sammen med andre.

 

Vil du gerne være frivillig hjælper?

Vi søger flere hjælpere, så har DU lyst til engang imellem eller regelmæssigt at hjælpe nogle af vores ældre kunder et par timer kl. 10.30-13 onsdage i ulige uger?

“Opgaven består kort fortalt i at hjælpe med indkøbene. Det er altid vældig hyggeligt og når indkøbene er klaret, samles vi som regel til en kop kaffe og kage på Café Nissen”, fortæller Vibeke Nørly.

Skulle du have lyst til at bidrage som hjælper, så kontakt formand Vibeke Nørly på 53 87 30 61 eller pr. mail: info@inspimotion.dk!

Vi siger dig på forhånd tusind tak for din indsats!