FrisørCentrets elev bliver svend. Det skal fejres!

FrisørCentrets elev bliver svend. Det skal fejres!

risørCentrets dygtige elev, Julie Marianne Olsen, aflægger sin svendeprøve d. 6. og 7. november
og kan herefter kalde sig svend.

Det skal fejres, så FrisørCentret byder på forfriskninger torsdag d. 9. november mellem kl. 9-18.

Julie har været elev i FrisørCentret siden d. 1. august 2015, hvor hun har vist sit værd både som frisør og kollega, så butiksejer Lykke Thomsen er glad for at kunne fortælle, at Julie fortsætter i salonen som svend efter sin prøve. “Vi er rigtig glade for, at Julie fortsætter som svend i FrisørCentret. Julie er meget dygtig, perfektionistisk og grundig, så vi ved, at hun vil gøre sit allerbedste til svendeprøven,” siger Lykke, der opfordrer alle til at komme forbi salonen torsdag og være med til at fejre Julie.