Black Friday i Espergærde Centret

Black Friday i Espergærde Centret

Fredag går Arnold Busck Espergærde helt i sort! Igen i år kan du sikre dig julegaverne med rabatter hos Arnold Busck Espergærde. Vi åbner kl. 9.30 og lukker først kl. 20.00. Få op til 20% rabat, når du handler: Jo mere du køber, jo mere sparer du på dit samlede køb. ? *Rabatten gælder ikke oplevelsespakker, gavekort, bObles, porto, donation til Red Barnet, Julemærker – sammen med Arnold Busck Espergærde

 

Brilleriet har 50% rabat på alle stel og 20% rabat på glas ved køb af stel!

 

Så er det i morgen ( og lørdag) det går løs ? By Bering fejrer BLACK FRIDAY ved at give – 20% på alt i butikken ( dog ikke i forvejen nedsatte varer ) Pssst … kælderen holder også åbent fra kl 11, hvor du kan spare op til 70% ?

 

Har du lyst til at prøve KABE Copenhagen er det nu du skal slå til. Fredag og lørdag giver Hørsholm & Espergærde Farvecenter 20% rabat på alle KABE Copenhagen ordrer ?

 

Allerede fra kl. 8.00 Black Friday kan du få fingrene i den farverigeste Black Friday – og her er åbent til kl. 20.00.

 

Så er der ?BLACK FRIDAY TILBUD? hos Guldsmed Pade! KOM NED I BUTIKKEN OG GØR ET GODT KØB ! SE ALLE DE GODE TILBUD PÅ? https://www.guldsmedpade-shop.dk/black-friday

 

⚠ Vi har trykket på knappen ⚠ Imerco.dk er nu gået i sort og gør klar til Black Friday! ? Over 7.500 varer er i dette øjeblik ved at få nye priser på Imerco.dk, så du kan gøre et super Black Friday kup!
Så er Black-Friday for alvor skudt igang!??? -30% til og med søndag på alle varer i butikken! (Gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer, elektronik, gavekort og Fusion) (Fusion nedsat med 15%) Vi glæder os til at se jer!???

 

Irma fejrer også Black Friday med masser af tilbud!

 

Kig endelig forbi i Butik Jytte Sobczyk, hvor der er mange spændende tilbud på lækre varer!

 

Marie Marolle giver minus 30 % på ALT overtøj fra Tommy Hilfiger, Levis, Wheat, Ver de Terre, Didrikson, Mads Nørgaard, Christina Rhode samt Grunt

 

❤ BLACK FRIDAY ❤ I dag går det løs! Også hos Matas – Espergærde, der holder længere åbent end normalt, nemlig lige til kl. 20.00 ✨ Køb for over 200 kr. og spar 20% på ALT! Hvor meget skal du spare idag? ? *Tilbuddet gælder 23 – 25 november. Spar mindst 20%. Gælder ikke gavekort, håndkøbsmedicin, modermælkserstatning, lægemidler og udvalgte i forvejen nedsatte varer. Tjek også lige dette vilde Black Friday tilbud på DIOR, hvis du vil forkæle kvinden i dit liv (eller dig selv)❤️?? Mangler du den perfekte adventskalender til kvinden i dit liv? Vi har sammensat en lækker Dior forkælelsespakke med 4 gaver til hver søndag i december.  Black weekend tilbud: 1036,- * Værdi 1500,- *tilbuddet gælder kun fredag d 23 – søndag d 25 november, kan ikke kombineres med andre tilbud og kun i Matas Espergærde! Vi glæder os til at se dig til Black Weekend ! ???????​
Meny Espergærde Centret bugner også af spændende Black Friday tilbud!
Brug tiden til at shoppe og lad Ostetemplet stå for et lækkert måltid du kan tage med hjem.
BLACK FRIDAY 9.30-20??? LØRDAG 9-15 SØNDAG 10-15 VI SES HOS RICO!
Antennesmeden / Snekkersten Radio har ekstra gode tilbud. Det gælder lige fra Panasonics 55″ OLED-TV til den elegante Yamaha soundbar, der giver dig fuld valuta for både øjne og ører. Se de lækre tilbud herunder. Tilbudene t.o.m. 23.november eller så længe lager haves. Se alle de gode tilbud på nedenstående link: https://www.panasoniccenter.dk/produkter/black-week/
BLACK FRIDAY ? ??? 20% rabat på ALT* i butikken hos Stand By!
Foruden de fantastiske tilbud i butikken, der åbner kl. 9.30 fredag, så går det også løs til vores store BLACK FRIDAY/WEEKEND sale online … er du klar ved tasterne fra kl. 00.05?? ??? https://www.stokvaerk.dk/tilbud

 

½ pris i hele butikken Gælder ½ pris på briller / solbriller og abonnement på kontaktlinser i et halvt år købt den 22-24/11. I Synoptik er der rabat på kontaktlinser 50% – kan benyttes af alle der ikke har haft Synoptik abonnement inden for de sidste 3 mdr.

 

⚡⚫ Black Friday hos Tøjeksperten – åbner allerede kl. 7.00, hvor de serverer sort kaffe med brød til alle de morgenfriske kunder ⚫⚡

 

? Vi glæder os til at gå i sort imorgen. ? De fleste af jer har sikkert en rute af butikker I skal igennem i løbet af dagen. Skulle I gå hen og blive trætte i benene, ømme fødder og ryg, og derfor tænke: “hvis jeg bare havde kunnet nå forbi Zoles” – så bare rolig, du kan nå det endnu. Du kan nemlig få glæde af vores Black Friday tilbud helt til kl. 23.59 online. Happy hunting 😀

 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Følgende butikker holder åbent:

DAGLIGVARER

MENY
Alle dage: 8 – 20

IRMA
Alle dage: 8-20

NETTO
Alle dage: 7-22

TAKE AWAY

Ichigo Sushi
Pizzeria Gastronomia

SPECIALBUTIKKER
Alle hverdage: 9.30-18
Lørdag: 9.30 – 15
Søndag: Lukket

Espergærde Vin
Espergærde Ost og Tapas
Brilleriet
Synoptik
Blomster Hjørnet
Matas
Flügger afhentning : hverdage mellem 8:00-18:00. Lørdag: 8:00-15:00
Espergærde Farver udbringning efter aftale.

Øvrige specialbutikker åbner mandag d. 18/1.

Det er nemt og hurtigt at handle ved Flügger i Espergærde-Centret:
Ring til Flügger butikken og bestil dine varer til afhentning – på tlf: 49 17 77 67 – eller 40 57 38 40 – hverdage: 8:00-18:00 - lørdag: mellem 8:00-15:00 –eller du kan benytte email: espergaerde@fluggerfarver.dk
Vi guider og vejleder dig, så du køber præcis det, du skal bruge til dit projekt.
Betaling sker sikkert vha. MobilePay  ( nummer: 69 39 88 )
Varerne klargøres i butikken
Afhent varerne efterfølgende, ved døren til P-pladsen

Når du henter dine varer, beder vi dig om at:
Kun lade 1 person afhente ordren ved butikken
Holde afstand til andre kunder, når du henter dine varer
Følge kommunikationen fra medarbejderen i butik