Pizzeria Gastronomia

Pizzeria Gastronomia

I denne uge sætter vi fokus på Pizzeria Gastronomia, der har store kvalifikationer og ambitioner inden for italiensk madlavning, især pizzaer og pastaretter. De sætter kærligheden til friske kvalitetsråvarer i højsædet. Derfor snitter og marinerer de selv, og alt er hjemmelavet fra grunden. Det kan smages!

Derfor har stifteren af Pizzeria Gastronomia, Cetin Bicen, også vundet prisen “Den bedste pizza i Norden”, ligesom Gastronomia er blevet anerkendt af den Italienske organisation for restauratører.

Alle pizzaer, m.m. bages naturligvis i den store italienske stenovn, som giver en særligt sprød bund og en ekstra skøn smag til maden.

Se videoen og læs meget mere om Gastronomia, find en beskrivelse af vores sortiment, m.m. på denne side.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I GASTRONOMIA.

PIZZERIA GASTRONOMIA

VESTER TORV 18 B
3060 ESPERGÆRDE

42 36 95 48

ÅBNINGSTIDER
Mandag11.00 – 21.00
Tirsdag11.00 – 21.00
Onsdag11.00 – 21.00
Torsdag11.00 – 21.00
Fredag11.00 – 21.00
Lørdag 11.00 – 21.00
Søndag11.00 – 21.00

BRÆNDEFYRET STENOVN

Kun de bedste kvalitetsingredienser bliver brugt, når Pizzeria Gastronomia står for maden.

Pizzaerne bliver bagt i en vaskeægte brændefyret stenovn og pizzaerne er virkelige sprøde og lækre.

Alt hvad Pizzeria Gastronomia tilbyder af retter, bliver lavet med ekspertise og kærlighed. En oplevelse, der skal prøves!

VARIERENDE KUNSTUDSTILLINGER

Pizzeria Gastronomia har altid en spændende kunstudstilling med malerier, som du kan købe, hvis du skulle falde for et af dem.

Udstillingerne bliver løbende udskiftet, så der ofte er ny inspiration at hente på væggene hos Gastronomia.

I øjeblikket er det kunstneren

STØTTER ET GODT FORMÅL 

Vi er glade for at kunne bidrage til, at verden kan blive et bedre sted at være – også for de mennesker eller dyr som ikke har de muligheder, mange i DK tager for givet.

Vi har derfor valgt at adoptere orangutangen Meryl og bidrager derudover med 1 kr. pr. solgt pizza til Meryl. Du kan også bidrage selv ved at adoptere en Orangutang: Red Orangutangen

Derudover bruger vi bæredygtige pizzabakker og bestik for at skåne og sikre vores allesammens miljø.

PASTARETTER

Vi laver også hver dag friske pastaretter – som du kan få bagt her eller tage med hjem, hvor du blot skal sætte dem i ovnen i ca. 20 min.

Hos os bliver pastaretterne også bagt i vores vaskeægte brændefyrede stenovn, hvilket giver dem et ekstra karaktertræk. De smager helt fantastisk.

Alle Pizzeria Gastronomias retter bliver lavet med ekspertise og kærlighed – det kan smages!

LÆKRE PIZZAER OG HJEMMELAVET, FRISKBAGT SANDWICH & PANINI

Pizzeria Gastronomia har en bredt udvalg af lækre pizzaer, friskbagte sandwiches, panini, salater, pastaretter, osv.

Du kan se menukortet her! Bestil i forvejen ved at ringe til:  eller kig selv ind i Pizzeria Gastronomia her i Espergærde Centret, lige ved siden af Imerco på Vester Torv.

MÅNEDENS PIZZA

Vi sætter dialogen med dig som kunde meget højt og vi tager gerne imod forslag til forskellige pizza toppings eller kombinationer.

Vi baserer månedens pizza på disse tilbagemeldninger fra jer kunder, så du skal ikke være genert eller tilbageholdende, hvis du har en god idé til en pizza:

Så er det bare at skrive til Gastronomia. Husk, at for hver pizza vi sælger, donerer vi 1 kr. til vores adopterede orangutang Meryl.

SPÆNDENDE ITALIENSKE RÅVARER OG KVALITETSPRODUKTER

Pizzeria Gastronomia har en bredt udvalg af lækre italienske kvalitetsprodukter, som du kan købe med hjem, hvis du vil forkæle dig selv og din familie.

OLIVEN OLIE, M.M.

Vi har også forskellige olivenolier, som du kan købe med hjem. Vi bruger dem selv i vores madlavning, fordi deres kvalitet er enestående.

PASTA PRODUKTER

Her kan du finde nogle af vores lækre pasta varianter, som du kan købe og tage med hjem, hvis du selv vil eksperimentere med lækre Italienske retter.

Den bedste service og hurtig betjening

Pizzeria Gastronomia ønsker at give den bedste service og den hurtigste betjening, du kan ønske dig.

Vi sætter en ære i at lave din yndlingspizza så lækker som muligt og servere den så hurtigt som muligt.

I vores store italienske stenovn, kan vi bage mange pizzaer samtidig og de er færdige på 5-10 minutter.

Da vi leverer over 300 pizzaer i vores spidsbelastningstidpunkter, så kan der forekomme ventetid, som vi altid oplyser dig om, når du ringer, eller møder op hos os. Da vi har stor erfaring plejer vores estimat nogenlunde at passe, så du ikke skal vente for længe på at få din mad.

Personerne bag

Pizzeria Gastronomia blev stiftet af bl.a. Cetin Bicen, der er pizza-entusiast og gerne vil dele sin passion for pizza med dig og din familie/venner.

Cetin har brugt mange år på at lave de mest velsmagende pizzaer og har tidligere haft pizzeriaer rundt omkring i Storkøbenhavn. Cetin har af flere omgange boet i og arbejdet på pizzeriaer i Italien, hvilket har gjort ham til en mester i at lave den lækre, tynde og sprøde pizzabund som alle vi pizza-elskere elsker.

Desuden har han vundet prisen for “Nordens Bedste Pizza” i 2015.

Visionen for Pizzeria Gastronomia er klar: At skabe en kæde med fantastiske kvalitetspizzaer samtidigt med et ønske om at gøre en forskel i verden. Derfor bidrager de til forskellige hjælpeorganisationer.

Endelig bliver der holdt månedlige konkurrencer, hvor en heldig vinder kan vinde et gavekort på 500 kr. til Pizzeria Gastronomia.

Cetin Bicen, Stifter

Ishan

Ibrahim

Ali

Oliver

Clara

Se de øvrige butikker i serien “Ugens Butik” her:

Se Ugens Butik: Marie Marolle

Se Ugens Butik: Jytte Sobczyk

Se Ugens Butik: FrisørCentret

Se Ugens Butik: RICO MENS WEAR