Vinspecialisten

Vinspecialisten
I denne uge sætter vi fokus på en butik, der bugner af lækkerier indenfor vin, spiritus, chokolade, karameller, lakrids, og meget mere ligesom de har sabler, cigarer, piber, aviser, blade, lykønskningskort, lotto og andre spil, m.m., nemlig:

 

VINSPECIALISTENi Espergærde Centret

– også kaldet “Herreværelset” eller “Paradiset”.

Se videoen og annoncen, samt billeder af vores medarbejdere. Du kan også finde en beskrivelse af vores sortiment, m.m.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I BUTIKKEN.

 

ESPERGÆRDE VINHANDEL – VINSPECIALISTEN

VESTER TORV 21
3060 ESPERGÆRDE

49 13 24 21

ÅBNINGSTIDER
Mandag9.00 – 18.00
Tirsdag9.00 – 18.00
Onsdag9.00 – 18.00
Torsdag9.00 – 18.00
Fredag9.00 – 18.00
Lørdag 9.00 – 15.00

Historien bag

Vinspecialistenhar næsten været med siden Espergærde Centrets start og er en del af den ekstra tilbygning, der skete i 1967.

Allan Pedersen overtog forretningen i 2008 fra Peter & Lise Holm Et valg, han aldrig har fortrudt.

”Jeg elsker simpelthen at have forretningen for der sker noget nyt hver eneste dag. Dels får jeg masser af energi og inspiration fra alle vores kunder, der er videbegærlige og kvalitetsbevidste og så er det jo en fornøjelse at blive udfordret lidt og få lejlighed til at fortælle om alle vinenes fortræffeligheder”, siger Allan Pedersen med et stort smil.

Der er i det hele taget masser at smile af i den travle forretning, der også huser salg af diverse for Danske Spil, hvor der gennem tiderne også har været en del glade vindere i butikken.

Vinspecialisten fejrede sit 50 års jubilæum med reception fredag den 16. juni 2017, hvor flere leverandører mødte op og uddelte smagsprøver m.m.

Allan Pedersen, Indehaver

Mikkel

Susanne

Jonna

Ea

Christoffer

Her vinsmagning på nogle utroligt skønne vine, importeret direkte fra et lokalt vinhus efter en inspirationsrejse til Grækenland.

SMAGSPRØVER

Vi inviterer af og til vores leverandører til at demonstrere deres produkter, så vores kunder dels kan møde dem og stille spørgsmål og dels kan smage på alle de lækkerier, de hver især disker op med.

Senest serverede vi græske vine efter en inspirationsrejse til Grækenland, hvor vi blev meget begejstrede for et lokalt vinslot, som vi efterfølgende har føjet til vores lange liste over leverandører.

Vores kunder var meget begejstrede for de usædvanligt skønne græske vine, så disse vine vil også fremover være at finde på vores hylder.

 

SUMMERBIRD

Et ønske fra en kunde om at lave den perfekte småkage med marcipan blev starten på to års vedholdenhed for at finde den perfekte løsning. Det blev så ikke en småkage, men en chokoladeovertrukket marcipan sommerfugl – Summerbird Pure Amande – og starten til en kæmpesucces var grundlagt. 

Med kompromisløse produktudvikling fintuner Summerbird deres råvarer, udtryk og de enkelte stykker fyldte chokolader.

Vi elsker også Summerbird og har et kæmpeudvalg klar til dig, så du altid kan få det bedste til dig selv eller dem du køber gaver til.

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

En hang til lakrids blev til et stort eventyr med lakrids som omdrejningspunktet.

Vi har et bredt sortiment af de mange populære varianter fra LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW.

KARAMEL KOMPAGNIET

Bornholmske karameller fra Gudhjem er en stor delikatesse, hvor der er kælet for såvel smagen, som indpakningen.

Køb f.eks. “Tillykke” eller “Mor er altid den bedste” til kun kr. 50,- for 100 g.

Eller du kan købe “Slentrekugler” som er karameller med forskellig smag indkapslet i chokolade til kun 65,- for 100 g.

Tidligere Ugens Butik