Vinspecialisten 50 års jubilæum

Vinspecialisten Espergærde Vin fejrer 50 års jubilæum Fredag den 16. juni kl. 15-18.

 Vinspecialisten har næsten været med siden Espergærde Centrets start og er en del af den ekstra tilbygning, der skete i 1967.

Allan Pedersen, den nuværende indehaver, overtog forretningen i 2008 fra Peter & Lise Holm Et valg, han aldrig har fortrudt.

”Jeg elsker simpelthen at have forretningen for der sker noget nyt hver eneste dag. Dels får jeg masser af energi og inspiration fra alle vores kunder, der er videbegærlige og kvalitetsbevidste og så er det jo en fornøjelse at blive udfordret lidt og få lejlighed til at fortælle om alle vinenes fortræffeligheder”, siger Allan Pedersen med et stort smil.

Der er i det hele taget masser at smile af i den travle forretning, der også huser Espergærde Posthus og ikke mindst salg af diverse for Danske Spil, hvor der gennem tiderne også har været en del glade vindere i butikken. Det er primært de 2 kvindelige ansatte i butikken, der håndterer alle spil- og postpakke ekspeditionerne.

Foruden Allan Pedersen selv er også førstemanden Mikkel Katzmann i den grad en vinkender, der går op i sit job med liv og sjæl, så det er kompetent rådgivning man får som kunde.

Allan Pedersen er netop lige hjemvendt fra en inspirationsrejse til Grækenland, hvorfra han har importeret nogle usædvanligt skønne vine.

I anledning af 50 års jubilæet holder Vinspecialisten reception fredag den 16. juni kl. 15-18, hvor flere leverandører møder op og uddeler smagsprøver m.m.