Rico Aastrup – Formand
Rico Mens Wear
Rico er med sine 29 år i centret én af de rigtig gamle kendinge. Det meste af sit voksne arbejdsliv har han tilbragt inden for de hvidkalkede mure: Først som ansat butikschef, men for 15 år siden besluttede han at få foden under egen disk og sprang ud som ejer af herretøjsbutikken ‘Rico Mens Wear’. Rico deltager i den daglige drift af butikken og er kendt for altid at have en frisk bemærkning klar til kunderne, og den serveres altid med et humoristisk glimt i øjet. Privat bor han i Gurre og er far til 3 børn.

 

Rikke Posner – Næstformand
Stokværk Bolig og Designhus, Stokværk Café, Stokværk Kids & Stokværk Tweens
Rikke begyndte sin erhvervskarriere som indkøber hos Yonex, hvor hun hurtigt fandt ud, at hun havde flair og interesse for design og mode. I 2017 tog hun derfor springet ud på det dybe som selvstændig, og der har hverken været tid eller mulighed for at fortryde. Siden er det gået slag i slag og med sin partner Liselotte Bronnée Møller har Rikke nu i alt 4 butikker i centret. Hun elsker at have mange bolde i luften og at være med til at udvikle Stokværk og Espergærde Centret. Privat er Rikke gift, mor til 2 voksne børn og bor i Ålsgårde.

 


Lars Lindgaard-Jensen – Kasserer
Brilleriet
Lars fik sin uddannelse hos Thiele, hvor han blev uddannet optiker. Sidenhen blev han ansat i Danmarks Optikerforening, inden turen gik til det norditalienske firma Safilo, hvor han var ansat i nogle år. I 2004 besluttede Lars imidlertid at ’springe ud som selvstændig’ og give den én på brillen, og han åbnede Brilleriet, hvor du stadigvæk kan møde ham dagligt. Lars elsker briller og at yde personlig service i verdensklasse. Privat er han gift med Betina og bor i Snekkersten.

 

Claus Christiansen – Menigt medlem
Intersport
Claus voksede op i Espergærde Centret, da hans familie i mange år ejede og drev Matas i centret, indtil de solgte den til Matas-kæden. Claus åbnede derefter Intersport butikken, og har nu sammenlagt tilbragt 50 år inden for centrets mure. Interessen for sport kom naturligt fra hans karriere som professionel fodboldspiller, som toppede med hans plads på det danske herrelandshold, hvor han var med til at vinde EM i ’92. Så hvis du har set Claus på tv, er den god nok! I dag bor Claus privat i Snekkersten, og han står selv for den daglige drift af butikken.

 

Thomas Hermann – Menigt medlem
Meny
Thomas er nyeste medlem af bestyrelse, og overtog jobbet som købmand i centrets største butik, Meny, 1. september 2022. Thomas er oprindeligt sommelier uddannet, men da han først ’smagte på’ dagligvare branchen, var han ’hooked’ på den. Siden da har han samlet erfaring i en række topklasse dagligvarebutikker sideløbende med købmandsuddannelsen. Heldigvis for os er han nu landet godt i Espergærde. Privat bor Thomas i Brønshøj med sin familie.

 

Peter Hansen – 1. suppleant
Tøjeksperten
Peter har en lang karriere inden for detailhandel bag sig og har solgt herretøj, siden han var 17 år gammel.
I de seneste 23 år har han drevet Tøjeksperten-butikker i det Storkøbenhavnske, og har siden 2009 fundet sit andet hjem i Tøjeksperten Espergærde som butikschef.
Privat er Peter gift med Regitze og har 2 skønne, voksne døtre. Han bor i Hillerød, hvor han er født og opvokset. Den sparsomme fritid bruges ofte i det kulinariske hjørne til stor glæde for familie og venner.