Guldsmed Pade

Hos Guldsmed Pade finder du altid et fantastisk udvalg af alt fra smykker og ure til gaveartikler. Vi er autoriseret forhandler af mange lækre ure. De mest populære ure er bl.a. fra mærkerne Georg Jensen , Ole Mathiesen, Tommy Hilfiger, Jaguar, Daniel Wellington, Hugo Boss og Seiko. Hvis du derimod er på udkig efter skønne kvalitetssmykker, finder du det også hos os. Vi fører blandt andet et spændende sortiment af smykker fra Georg Jensen, Mads Z, Spirit Icons, Sif Jakobs, Izabel Camille, Aqua Dulce Troldekugler, og Per Borup.

Udover at føre nogle af tidens største mærker inden for ure og smykker, er vi meget stolte over at have vores egen guldsmed, som laver traditionelt dansk håndværk med stolthed og ære. Dette er blandt andet vores allianceringe, solitaireringe og brillantørestikker, som vi sælger til yderst konkurrencedygtige priser med brillanter i topkvalitet. Vi anvender altid top wesselton vvs. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores dygtige guldsmede laver også unika designs og smykker ifølge aftale med jer, så du kan få designet et smykke, der passer præcis til dine ønsker.

Blandt vores sortiment finder du mange forskellige gaveartikler fra Georg Jensen, som især er populære til specielle mærkedage. Vi fører blandt andet lysestager, skåle, billedrammer, nøgleringe, pengeclips, kortholdere m.m. fra Georg Jensen. Hvis du skal du til barnedåb, konfirmation, bryllup eller lignende, har vi et bredt udvalg af flag, sparebøsser, dåbsrør og smykkeskrin, som egner sig til disse anledninger. Vi har også Kay Bojesens berømte træfigurer. Alt dette ligger under Gaveartikler.

Vi har gjort webshoppen let og overskuelig, så du nemt kan handle smykker, ure og gaveartikler – lige netop når det passer dig. Kundeservice er meget vigtigt for os, og vi vil gøre alt for, at du får en rigtig god oplevelse hos os. Alle ordrer afgivet inden kl. 14.00 på hverdage bliver ekspederet samme dag, og vi sender altid fragtfrit.

Vi medlem af Danmarks Guldsmedforening, hvilket betyder, at varen kan byttes i over 300 andre butikker i hele Danmark. Det eneste som du skal gøre er, at notere at der skal byttemærke på varen. Vores webshop er tilknyttet en fysisk forretning i Espergærde, hvor du er meget velkommen til at komme ind og se vores store udvalg.

Espergærde centret
Nørre Torv 8

+45 49 13 48 23

Website

Åbningstider
Mandag:     09.30 – 18.00
Tirsdag:      09.30 – 18.00
Onsdag:     09.30 – 18.00
Torsdag:     09.30 – 18.00
Fredag:      09.30 – 18.00
Lørdag:      09.30-15.00
Søndag:     LUKKET