Pro Haircut & Style

Pro Haircut & Style

I denne uge sætter vi fokus på en butik, der har styr på klipning, farvning, styling, barbering og meget mere! Vi sætter fokus på PRO Haircut & Style, der har ligget i Espergærde Centret siden 1. April 2014 og som klipper og styler både mænd, kvinder og børn.

Se videoen og annoncen, samt billeder af butikken og vores ydelser. Du kan også finde en beskrivelse af sortiment, m.m.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I BUTIKKEN!

PRO Haircut & Style
Vester Torv 11
3060 Espergærde

 

32 17 54 55

info@prohaircut-style.dk

Åbningstider:
Mandag09.30 – 18.00
Tirsdag09.30 – 18.00
Onsdag09.30 – 18.00
Torsdag09.30 – 18.00
Fredag09.30 – 18.00
Lørdag 09.00 – 15.00

Bag om historien 

PRO Haircut & Stylehar ligget i Espergærde Centret siden 2014, hvor de før i tiden havde salon på Frederiksberg i København.

Ayman Ramo er indehaver af forretningen, og er meget glad for at ligge i Espergærde Centret, der har taget imod ham med åbne arme.

“Her er et fantastisk sammenhold med en god og humoristisk tone, som jeg straks fandt mig godt tilpas med. Jeg kommer oprindeligt fra Syrien, så engang i mellem kan det danske sprog godt slå lidt knuder for mig. Heldigvis tager folk det med et stort smil.”

Mandag og tirsdag kommer frisøren Hanne desuden, som typisk tager sig af de store håropsætninger, m.m.

DRENGEKLIP

Med masser af drenge i frisørstolen, der præcis ved, hvordan de vil have deres frisure, er det en sjov udfordring som frisør at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Ofte har de fotos med af kendisser, som de gerne vil klippes og styles som.

UNGE SOM ÆLDRE MÆND

Uanset hvor gamle mænd bliver, fortsætter de naturligvis – lige som kvinder – med at være meget forfængelige. Det er derfor en stor fordel at man som frisør er vant til at klippe mange typer hår – både det kraftige ungdomshår og når det begynder at blive blødere i toppen. Vi farver naturligvis også håret på mænd, hvis de ønsker at beholde den ungdommelige farve lidt længere, før de springer ud med det grå/hvide look.

BARBERING

Vi barberer gerne mænd maskinelt, men mange foretrækker den gammeldags barbering, da det giver en endnu dybere barbering. Ved begge barberingstyper behandler vi efterfølgende huden med fugtgivende cremer. For mange mænd er barberingen en skøn hverdagsforkælelse og dejligt afslappende.

HÅRPRODUKTER

Vi har masser af hårprodukter, der er målrettet forskellige hår- og hårbundstyper, ligesom vi også har hårprodukter, der kan forebygge hårtab, m.m.

BRANDS

Balea

Helen Seward

Schwarzkopf

 

Tidligere Ugens Butik