Reception Per Hillo

RECEPTION GALLERI PER HILLO 🥂🍾🌟

FREDAG D. 17. MARTS KL. 14 – 17 indbyder kunstneren Per Hillo til bobler og hygge i det nye pop-up galleri på Vester Torv, Espergærde Centret! ✨

Kom og hils på kunstneren med de glade og positive kunstværker og se hans mange, både små og store malerier i livsbekræftende og strålende farver 🎨

Per siger selv om sin kunst: “Min kunst handler om kærlighed og omsorg for hinanden ❤️Jeg har udstillet mange steder i verden, bl.a. New York, Cannes, Istanbul og Hong Kong. Med stor glæde har jeg også fået mulighed for at lave værker både til HM Dronning Margrethe og Kronprins Frederik 👑👑

De fleste af mine kunder er private, der vil skabe en varm og dejlig stemning i deres hjem, men jeg udsmykker også virksomheder 🖼Som ekstra service kan min kunst ombyttes lige så længe jeg kan holde på en pensel, ligesom man gerne må låne kunsten med hjem på prøve! Du kan altid kontakte min kunstkonsulent Nancy Rosenkrands herom 🖼Nancy træffes i galleriet hver torsdag og fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 11 – 15 💕

Ses vi på fredag til et glas bobler?” 🥂❤️🥂