VINSEMINAR i ESPERGÆRDE VIN

Så er der en unik mulighed for en vild oplevelse. Vi afholder torsdag d. 12 Oktober 2023 kl. 19 – 21:30 Riedel Veloce Glas seminar, hvor der vil være mulighed for at smage den samme vin i forskellige glas, for at vise hvor vigtigt det er at have det rigtige glas til den rigtige drue Husk, at der kun vil være lidt vand og brød for ikke at forstyrre smagningen, så husk at spise hjemmefra. Vi glæder os meget til at afholde denne event og håber at I har tid og lyst til at deltage!

RUDOLPH CARE EVENT I STOKVÆRK

torsdag d. 12. oktober kl. 18:30 – 20:30

d. 12. oktober skal du sætte kryds i din kalender! Her får vi nemlig besøg af 2 eksperter fra Rudolph Care, som kommer og inspirerer dig til en lækker, sund og nærende hudpleje rutine! Derudover vil de også gennemgå vinterens must-haves, samt inspirere til lækre julegaver til én du har kær.

𝐄𝐍 𝐆𝐀𝐕𝐄 𝐓𝐈𝐋 𝐃𝐈𝐆:

Der venter en rigtig lækker goodiebag til alle deltagere (værdi 300kr) Skulle man få lyst til at købe Rudolph Care produkter for mere end 600 kr. denne aften, så er der en ekstra lækker gave til dig oveni! Der vil selvfølgelig også være lidt snacks samt drikkelse i løbet af aftenen. Det kalder vi god vinter-stemning!

FIND DIN BILLET HER: https://www.stokvaerk.dk/…/91988-stokvaerk-rudolph-care…

Vi håber på du kunne have lyst til at tilbringe din torsdag aften I godt selskab med Stokværk og vores 2 eksperter fra Rudolph Care. Vi lover det bliver årets event, og vi glæder os til at se dig!

Bilhuset Elmer fra torsdag d. 7/9 til søndag d. 10/9

Der er dømt søde bildrømme på Øster Torv, når Bilhuset Elmer fra torsdag d. 7/9 til søndag d. 10/9 viser 4 af deres ultralækre og rappe modeller frem!

Peugeot 408

Ford Kuga

Kia Ceed

Mazda mx-5

Vil i disse 4 dage gøre deres for at sætte hvert et bilglad hjerte i brand!

Så når du alligevel er smut i centret for at købe ind til grillen og de kolde drinks, så tag et kig på de smarte køremaskiner!

 

Stjernedrys fra EIF’s venner

🌟 Stjernedrys fra EIF’s venner🌟
På lørdag d. 2. September kl 12.30 inviterer
EIF’s Venner alle til en stor reception foran Espergærde Vin i centret 🤩🥳

Helsingør Pigegarde vil stå for det musikalske indslag, når de går gennem hele centret med deres livlige musik🎶🎶

Bagefter byder ‘vennerne’ på et glas boblende champagne 🥂🍾 EIF’s Venner, som gennem årene har delt mange legater ud, vil også ved denne lejlighed dele legater ud for kr 15-20.000, som kommer fra de midler, man tjener ind på bl.a. Espergærde Revyen.

Samme dag starter billetsalget til den super populære revy, og billetterne kan købes i butikken hos Espergærde Vin.

🌟 Vi ses i Espergærde Centret til shopping og gode events! 🌟

Gratis fredagsslik fredag d. 1 september

Er du også vild med poppede popcorn? Så kig hen i dit lokale yndlingscenter, når vi popper løs på fredag d. 1. september! Vi sørger for den gratis fredagsslik FREDAG Kl. 15 – 18, hvor alle børn kan få et bæger med popcorn helt gratis! Tag gerne dine søskende og forældre med!

Specialbutikker har åbent til kl. 18, Meny til kl. 20 og Netto til kl. 22. Alle spisesteder som vanligt

Vi ses til fredagshygge i Espergærde Centret!

Suzuki i Espergærde Centret

Fra ONSDAG D. 30. AUGUST til og med LØRDAG D. 2. SEPTEMBER er der bilguf-for-øjet, når Harris Hansen udstiller 4 af sine lækre bilmodeller på Øster Torv i centret🚗🚗 Drømme har man altid lov til at have, og drømmene kan få god næring, når du kommer ned og nærstuderer de 4 lækre modeller: Swift (fra kr. 167.990), Ignis (fra kr. 157.990,-), Vitara (fra kr. 229.990,-) og S-Cross (fra kr. 254.990,-)🌟🌟🌟🌟
Vi mødes i Espergærde Centret til happy shopping, hygge og bil-kiggeri‼️‼️‼️🚗🚗🚗🚗

Coop365 åbner i centret!

Coop365 åbner i centret

15. september!

Stor åbningsfest!!

Vi glæder os til at præsentere denne fantastiske discountbutik, som i 2023 blev skudt i gang med en klar billigst-førsteplads i B.T.’s første discountpristjek d. 9 januar i 2023.

I pristjekket har B.T. handlet de 23 mest almindelige dagligvarer i landets 4 discountkæder og fandt det samlede indkøb klart billigst hos 365discount.

Besøg af Frøsø

Trænger dit køkken til at få én på lågen, eller kunne du bare tænke dig noget inspiration til, hvordan det kunne skifte til et moderne look og udtryk, så besøg firmaet Frøsø Køkkenfornyelse’s stand i Espergærde Centret MANDAG d. 24/4 og TIRSDAG d. 25/4 kl. 11-13 og 14-16. Frøsø Køkkenfornyelse er et lokalt firma, der er eksperter i at sætte nyt uden på ældre køkkener, hvor indmaden ikke fejler noget.
Fr konsulent, Claus Langtved, som har mange

Ombygning i Stokværk Kids

Stokværk Kids er rykket midlertidigt over på hjørnet af Øster Torv. Grundet ombygning i afdelingen, rykker vi midlertidigt Kids lige over på hjørnet, i det lokale hvor Tweens lå før (Øster Torv 2). Vi skal have lagt et nyt gulv, da det har store sprækker, og nyindrette butikken, så du bliver endnu mere inspireret.
Lokalet på hjørnet er mindre, og vi kan derfor ikke have hele vores sortiment på hylderne. Du kan dog, som altid, se alt hvad vi kan tilbyde på https://www.stokvaerk.dk/kids

Børneloppemarked 13. maj


BØRNELOPPEMARKED
lørdag 13. maj 11 – 15
BOOK EN STAND
Nu gør vi det igen! Vi samler en masse små købmænd til en rigtig hyggelig gang børnelopper. Det sker lørdag den 13. maj kl. 11 – 15.
Kig på loftet eller bagerst i skabet, for måske er der en masse gamle legesager, som du ikke bruger mere, og som kan få nyt ”liv” hos andre børn. 
På loppemarkedet kan børn både købe, bytte og/eller sælge ting og sager.  
Sådan får du en stand: 
Meld dig til hurtigst muligt på info@e-c.dk eller send en sms på 53 87 30 60. Det koster kun 50 kr at booke en plads. For den pris får du ét bord. Hvis du vil have flere borde, koster det 50,-/bord.
Bemærk! Stande er kun for børn i følge med en voksen.

Så sæt et stort kryds i kalenderen d. 13/5. Det er her, du kan tjene nogle lommepenge!

 

Vinduesdag lørdag den 22. april kl. 9-14

Vinduesdag i centret!
Overvejer du nye vinduer til dit hjem eller har du blot lyst til at få inspiration til spændende kommende projekter, så duk op når dit lokale glarmesterfirma J. Jensen står på Øster Torv i centret lørdag d. 22. april kl. 9 – 14 Her kan du møde fagfolk, der kan deres kram og som deler ud af deres erfaring og knowhow.
På vinduesdagen kan du få en uforpligtende snak med din lokale glarmester og vinduesmontør og få:
• Inspiration til nye vinduer/døre.
• Professionel energirådgivning.
• Spændende forslag til glastag/udestuer.
• Flotte glasløsninger til badeværelser

Stokværk 6 år

🎉 💚STOKVÆRK 6 ÅR💚🎉 Vi fejrer fødselsdag i hele 4 dage, hvor webshoppen og butikken vil være spækket med lækre tilbud!😍 Her kan du blandt andet spare 20% på alt* tøj og sko og 30-50% på en masse andre udvalgte varer😍🇩🇰

Der kommer også til at være en masse aktivitet i butikken, som med sikkerhed vil gøre shoppeturen en tand hyggeligere😉 På instagram kører vi giveaways alle 4 dage hvor du blandt andet kan vinde smykker for mere en 1000kr.

💛I butikken kan du fra d. 30 – 1 april lægge dit navn i giveawaykrukken og være med i hele 5 lækre giveaways, som vi trækker lørdag d. 1 april kl. 15:00 i story på vores instagramprofil.

 

Vi håber på at se dig mellem d. 30 marts – 2 april (2. april er kun online) 🎉🥰

*med undtagelse af enkelte varer

 

Reception Per Hillo

RECEPTION GALLERI PER HILLO 🥂🍾🌟

FREDAG D. 17. MARTS KL. 14 – 17 indbyder kunstneren Per Hillo til bobler og hygge i det nye pop-up galleri på Vester Torv, Espergærde Centret! ✨

Kom og hils på kunstneren med de glade og positive kunstværker og se hans mange, både små og store malerier i livsbekræftende og strålende farver 🎨

Per siger selv om sin kunst: “Min kunst handler om kærlighed og omsorg for hinanden ❤️Jeg har udstillet mange steder i verden, bl.a. New York, Cannes, Istanbul og Hong Kong. Med stor glæde har jeg også fået mulighed for at lave værker både til HM Dronning Margrethe og Kronprins Frederik 👑👑

De fleste af mine kunder er private, der vil skabe en varm og dejlig stemning i deres hjem, men jeg udsmykker også virksomheder 🖼Som ekstra service kan min kunst ombyttes lige så længe jeg kan holde på en pensel, ligesom man gerne må låne kunsten med hjem på prøve! Du kan altid kontakte min kunstkonsulent Nancy Rosenkrands herom 🖼Nancy træffes i galleriet hver torsdag og fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 11 – 15 💕

Ses vi på fredag til et glas bobler?” 🥂❤️🥂